« Veghel - bed and breakfast bij B&B Ond Boerderijke, overnachten voor EUR .

B&B Ond Boerderijke - Veghel

Overnachten in Veghel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Te huur als recreatiewoning in de weekenden. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderledikant, 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 2 hoog-laagbedden op de begane grond. De boerderij is te huur ieder weekend van donderdag (na 19.00 uur) tot en met maandag. In de maand augustus is de boerderij voor de hele week te huur, B&B Ond Boerderijke te Veghel is geschikt voor maximaal 10 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Veghel kann 10 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Veghel can accommodate up to 10 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español B&B Ond Boerderijke en Veghel es apto para un maximo de 10 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 08-11-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Ond Boerderijke
5466PN Veghel
De Kuilen 19
+31413340519
+31630696961 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Veghel

B&B Ond Boerderijke - Veghel Noord Brabant gemeente Veghel

Alle accommodaties in Veghel

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Ond Boerderijke juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!