« Valkenswaard - bed and breakfast bij B&B van Dinter, overnachten voor EUR 60,00.

B&B van Dinter - Valkenswaard

Overnachten in Valkenswaard.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Ons huis is gelegen in een grote tuin in het levendige centrum van Valkenswaard, waardoor het een landelijke sfeer uitstraalt, maar toch de faciliteiten heeft van horeca en uitgaan. Twee sfeervolle kamers met openslaande deuren naar (eigen) tuin. Elke kamer heeft een privé badkamer met douche, toilet en wastafel. Aanrecht, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker aanwezig. Tv en wifi. Roken in huis niet toegestaan,wel in de tuin. Huisdieren welkom na overleg. Auto of fiets veilig parkeren op ons terrein. Zeer geschikt voor zowel de recreatieve als zakelijke gast, B&B van Dinter te Valkenswaard is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijs voor 2 personen incl. ontbijt en toeristenbelasting is €70,- of €75,- per nacht. Meer informatie op www.bedandbreakfast.nl Kies dan voor Valkenswaard en zoek naar B&B van Dinter.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Valkenswaard kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Valkenswaard can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $65.35 US Dollar or £50.58 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español B&B van Dinter en Valkenswaard es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 20-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B van Dinter
5554ND Valkenswaard
Luikerweg 58
+31620431354 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Valkenswaard

B&B van Dinter - Valkenswaard Noord Brabant gemeente Valkenswaard

Alle accommodaties in Valkenswaard

Jaarlijks terugkerend evenement: Het bloemencorso, een traditie in Valkenswaard die veel bezoekers trekt.

Door de afstand van 500 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Valkenswaard ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B van Dinter juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!