« Valkenburg Aan De Geul - bed and breakfast bij Valkenburg Buiten, overnachten voor EUR 15,00.

Valkenburg Buiten - Valkenburg Aan De Geul

Overnachten in Valkenburg Aan De Geul.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De sfeervolle huisjes van Valkenburg-Buiten zijn gesitueerd in de groene landelijke omgeving aan de Geul. Pal aan de Cauberg met tal van buiten activiteiten en mogelijkheden. Vanuit de landelijke omgeving zijn tal van wandel-, fiets- en mountainbike-routes met heerlijke restaurants en bezienswaardigheden op de routes. De ruime vrijstaande houten bungalows van Valkenburg-Buiten zijn van alle gemakken voorzien om voor een heerlijke uitvalsbasis te dienen om de omgeving te ontdekken. Zoals Valkenburg, Maastricht, Aachen en Hasselt. Het trein-station bevindt zich op slechts 400 meter afstand, ruime parkeergelegenheden en de mogelijkheid om 's ochtends vers gebakken broodjes te laten bezorgen. In het sanitair-gebouw bevinden zich aangepast douches en toiletten en alle bungalows zijn rolstoel toegankelijk. Kortom een heerlijke plek om te ontspannen in de natuur en te genieten van alles wat het Limburgs landschap te bieden heeft. Inchecktijd vanaf 15:00 uur Uitchecktijd tot 11:00 uur Boodschappen en broodjes service. U kunt ook meedoen met de gezamenlijke avond-maaltijd. Graag bij reservering aangeven, Valkenburg Buiten te Valkenburg Aan De Geul is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 15,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De accommodatie is geheel rolstoelvriendelijke en toegankelijk, ook de toiletten en douches. 55+ geniet 10% korting op uw verblijf De opbrengst van de verhuur komt mede ten goede aan de stichting Wigwam. www.stichtingwigwam.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Valkenburg Aan De Geul kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 15,00 übernachten.

 english This accommodation in Valkenburg Aan De Geul can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 15,00 (about $16.27 US Dollar or £12.77 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Valkenburg Buiten en Valkenburg Aan De Geul es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 15,00.

laatste wijziging 02-02-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Valkenburg Buiten
6301KA Valkenburg Aan De Geul
Onderstestraat 27
+31432041194
+31630462328 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Valkenburg Aan De Geul

Valkenburg Buiten - Valkenburg Aan De Geul Limburg gemeente Valkenburg aan de Geul

Alle accommodaties in Valkenburg Aan De Geul

Bezienswaardigheden: De ruine van kasteel Valkenburg (Valkenburcht - Grendelplein 13, 6301BS Valkenburg).

Door de afstand van 300 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Valkenburg Aan De Geul ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Valkenburg Buiten juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!