« Vaals - bed and breakfast bij B&B Allure, overnachten voor EUR 45,00.

B&B Allure - Vaals

Overnachten in Vaals.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In een recentelijk gerenoveerd herenhuis in het hartje van Vaals kunt u overnachten in kamers met authentieke elementen, zoals hoge plafonds ornamenten en sierlijsten. Iedere kamer is ingericht met 2 boxspring bedden met een lengte van 2,20 m, heeft een eigen luxe badkamer voorzien van inloopdouche wastafel en toilet. Na een actieve dag kunt u in ons café naast de deur nog van een kop koffie of een van onze vele speciale bieren genieten, B&B Allure te Vaals is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Bij een verblijf langer dan 2 nachten gelden andere prijzen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vaals kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Vaals can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $48.63 US Dollar or £38.53 British Pound Sterling based on today's 20.02.2024 exchange rate).

 español B&B Allure en Vaals es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 06-12-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Allure
6291EL Vaals
Maastrichterlan 79 81
+31433065047
+31620006589 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Vaals

B&B Allure - Vaals Limburg gemeente Vaals

Alle accommodaties in Vaals

De omgeving: De Vaalserberg met 322 meter het hoogste punt in Nederland.

Door de afstand van 20 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Vaals ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

Wij zijn net terug van een paar leuke dagen bij b&b Allure in vaals, geweldige kamers, veel ruimte, goed ontbijt en heel aardige eigenaars! Een 10 met een griffel Jan en Ellie Rosengarten.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Allure juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!