« Tytsjerk - bed and breakfast bij B&B Tietjerk, overnachten voor EUR 80,00.

B&B Tietjerk - Tytsjerk

Overnachten in Tytsjerk.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and Breakfast Tietjerk is gevestigd in een aan onze modernistische bungalow verbonden appartement van 50m2 waar 1 tot 5 personen kunnen verblijven. U heeft uw eigen badkamer en apart toilet, tv, internet, een muziekinstallatie en goed gevulde boekenkast. U kunt gebruik maken van het terras in de binnentuin. Tytsjerk ligt aan de rand van het natuur- en recreatiepark De Groene Ster - waar zich o.a. Aquazoo en de Leeuwarder golfclub bevinden- en Park Vijversburg met o.a. een theehuis, grote voliere, een kas met cactussen en meerdere moderne kunstobjecten, B&B Tietjerk te Tytsjerk is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Tytsjerk kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Tytsjerk can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $86.79 US Dollar or £68.13 British Pound Sterling based on today's 24.05.2024 exchange rate).

 español B&B Tietjerk en Tytsjerk es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 16-02-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Tietjerk
9255KG Tytsjerk
Woelwijk 27
+31511431413
+31613710886 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Tytsjerk

B&B Tietjerk - Tytsjerk Friesland (Fryslân) gemeente Tietjerksteradeel (Tytsjerksteradiel)

Alle accommodaties in Tytsjerk

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Tytsjerk ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Tietjerk juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!