« Twello - bed and breakfast bij Huis Duistervoorde, overnachten voor EUR 95,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

Huis Duistervoorde - Twello

Overnachten in Twello.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Huis Duistervoorde begon als een middeleeuws kasteeltje met een slotgracht rond het jaar 1350. De middeleeuwse kelders en sommige muren van een meter dik, maar ook de gracht achter het huis herinneren daar nog aan. Rond 1864 kreeg het huis zijn huidige vorm. Het was lang in gebruik als klooster, wat je ziet aan prachtige glas in lood en gebrandschilderde ramen en aan de Lourdesgrot in de tuin. Nu is Huis Duistervoorde bed&breakfast, vergaderlocatie en trouwlocatie. Het is een rijksmonument, voor ons is het erfgoed om in te wonen en om te delen. Welkom! Via het menu kunt u meer informatie over Huis Duistervoorde vinden. Er zijn 4 karakteristieke en grote tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer. Ontbijt is optioneel en vindt plaats in de keuken in het souterrain, Huis Duistervoorde te Twello is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 95,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Bed & Breakfast en trouwlocatie. Bezoek onze site voor meer informatie. www.huisduistervoorde.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Twello kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 95,00 übernachten.

 english This accommodation in Twello can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 95,00 (about $101.07 US Dollar or £81.15 British Pound Sterling based on today's 12.04.2024 exchange rate).

 español Huis Duistervoorde en Twello es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 95,00.

laatste wijziging 01-09-2023
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2023: 7.8
7.8

Huis Duistervoorde
7391AN Twello
Kerklaan 14
+31618607303
+31618607303 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Twello www.huisduistervoorde.nl

Huis Duistervoorde - Twello Gelderland gemeente Voorst

Alle accommodaties in Twello

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Huis Duistervoorde juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!