« Thorn - bed and breakfast bij Bed & Botram Bie Os, overnachten voor EUR 61,00.

Bed & Botram Bie Os - Thorn

Overnachten in Thorn.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bèd en Bótram Bie Ós - Onthaasten in een sfeervolle bed and breakfast in Thorn (Gemeente Maasgouw), het witte stadje. Bijkomen van de vele kilometers in de benen. Met de de 4 sfeervol ingerichte kamers met badkamer is Bèd en Bótram Bie Ós het mooiste Bed and Breakfast in Limburg. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn voorzien van een compleet ingerichte badkamer, Bed & Botram Bie Os te Thorn is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 61,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kadobon voor verjaardag, huwelijk, jubileum.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Thorn kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 61,00 übernachten.

 english This accommodation in Thorn can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 61,00 (about $66.44 US Dollar or £51.43 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español Bed & Botram Bie Os en Thorn es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 61,00.

laatste wijziging 29-10-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed & Botram Bie Os
6017AR Thorn
Hoogstraat 42
+31475561345
B&B Thorn

Bed & Botram Bie Os - Thorn Limburg gemeente Maasgouw

Alle accommodaties in Thorn

Bezienswaardigheden: Het Witte Stadje met de witte huisjes in het centrum. De Sint-Michaëlkerk uit de 14e eeuw.

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Thorn ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed & Botram Bie Os juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!