« Teuge - bed and breakfast bij Trekkershut t Oegenbos, overnachten voor EUR 45,00.

Trekkershut t Oegenbos - Teuge

Overnachten in Teuge.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Ons Bed & Breakfast bestaat uit een houten chalet waarin max. 4 personen kunnen logeren. U beschikt in de B&B over een eigen separate wc. Om te douchen kunt u gebruik maken van het modern ingerichte sanitair van onze minicamping. Dit sanitaire beschikt over 4 douches waar u onbeperkt kunt douchen. Wij hanteren geen muntjessysteem! Daarnaast is er een extra babykamer waar de kleintjes in rust in een babybad met extra uittrekbare handdouche kunnen badderen. Naast deze extra ruimte is er ook nog een separate, grote rolstoelvriendelijke ruimte voor minder valide gasten. Hier is ook een extra WC, regendouche en wastafel, voorzien van de nodige hulpmiddelen zoals een vaste klapstoel aan de muur onder de douche. Uiteraard mag deze kamer ook door anderen gebruikt worden, maar de bedoeling is, dat als er minder valide gasten op onze camping aanwezig zijn, hun de voorrang voor deze kamer krijgen. Verder vindt u in de sanitaire ruimte natuurlijk ook extra wastafels voor de nodige zorg. Maar ook buiten de sanitaire ruimte is er nog een extra dubbelde wastafel. De sanitaire ruimte is voorzien van vloerverwarming, zodat u zich ook op de wat frissere dagen behaaglijk voelt in deze ruimte. Daarnaast vindt u in de sanitaire ruimte een wasmachine, droger en een koelkast waarvan u gebruik kunt maken. De Bed & Breakfast beschikt over een overdekte veranda waar u tot laat in de avond kunt genieten van de allerlaatste zonnestralen. U kunt hier heerlijk relaxen met een geweldig wijd uitzicht over de weilanden maar ook kijkt u uit op het kleine sportvliegveld Teuge waar de zweefvliegtuigen boven u in de wolken hangen. Maar het is vooral spectaculair om de parachutisten te zien landen. Soms landen deze zelfs in het weiland direct voor uw Bed & Breakfast. s Ochtends serveren wij u een heerlijk ontbijt in onze theeschenkerij. Met mooi weer kunt u natuurlijk ook op het terras van de theeschenkerij ontbijten, Trekkershut t Oegenbos te Teuge is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

B&B.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Teuge kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Teuge can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $48.82 US Dollar or £38.33 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Trekkershut t Oegenbos en Teuge es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 13-01-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Trekkershut t Oegenbos
7395PC Teuge
Zandenallee 5
+31553231555
+31657333303 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Teuge

Trekkershut t Oegenbos - Teuge Gelderland gemeente Voorst

Alle accommodaties in Teuge

In de Nabijheid: Teuge International Airport tussen Apeldoorn en Twello. (De Zanden, 7395 PA Teuge)

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Trekkershut t Oegenbos juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!