« Terwolde - bed and breakfast bij B&B De Aze, overnachten voor EUR 49,00.

B&B De Aze - Terwolde

Overnachten in Terwolde.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast Landgoed De Aze is gevestigd op het platteland van de gemeente Voorst, tussen Deventer en Apeldoorn, ook wel de IJssel Veluwe vallei genoemd en een prachtig recreatiegebied. Er zijn vier gezellige 2-persoonskamers met eigen entree. Twee kamers op de begane grond met eigen badkamer en terras zijn geschikt voor mindervaliden. De kamers boven het koetshuis delen een badkamer en separaat toilet. Op de deel wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd met een vers eitje van eigen kippen. Parkeergelegenheid op eigen terrein. De Aze is een ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten, routes en fietshuur beschikbaar. Ook een uitstapje naar de Hanzesteden Deventer en Zutphen is aan te bevelen. Dichtbij Vliegveld Teuge Thermen Bussloo en Wellnescentrum Veluwse Bron. Tot ziens op De Aze, B&B De Aze te Terwolde is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 49,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Terwolde kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 49,00 übernachten.

 english This accommodation in Terwolde can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 49,00 (about $53.37 US Dollar or £41.31 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español B&B De Aze en Terwolde es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 49,00.

laatste wijziging 26-05-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Aze
7396NN Terwolde
Quabbenburgerweg 11
+31571298456
+31643903927 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Terwolde

B&B De Aze - Terwolde Gelderland gemeente Voorst

Alle accommodaties in Terwolde

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Aze juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!