« Taarlo - bed and breakfast bij De Paardeblom, overnachten voor EUR 30,00.

De Paardeblom - Taarlo

Overnachten in Taarlo.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Gastenboerderij de Paardeblom, kom logeren in de Paardeblom. Mooie kamers met fijne bedden en zitje, vaste wastafel en centraal verwarmd. Een lekker ontbijt in een heuse ontbijtmand. Een uitzicht om van te dromen en niet te vergeten. Mooie fiets en wandelroutes vanaf de locatie. Veel info van de omgeving. Gratis thee en koffiezetten. Een magnetron en een minibar voor uw plezier en gemak. Dichtbij Assen 10min en Groningen 20 min. U bent van harte welkom. Heeft u vragen bel ons, De Paardeblom te Taarlo is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Aanbieding appartement. Voor 2 personen een midweek er tussenuit voor slechts 210,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Taarlo kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Taarlo can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.92 US Dollar or £25.96 British Pound Sterling based on today's 29.11.2023 exchange rate).

 español De Paardeblom en Taarlo es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 02-08-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Paardeblom
9485TB Taarlo
Dorpsweg 2
+31592231474
B&B Taarlo

De Paardeblom - Taarlo Drenthe gemeente Tynaarlo

Alle accommodaties in Taarlo

Wandelroutes in deze streek: De Knapzakroute K30 Loon - Taarlo met een lengte van 18 km.

Door de afstand van 2 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Taarlo ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Paardeblom juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!