« Swolgen - bed and breakfast bij De Oude Pastorie, overnachten voor EUR 50,00.

De Oude Pastorie - Swolgen

Overnachten in Swolgen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B De Oude Pastorie - Boek een Bourgondische overnachting in B&B De Oude Pastorie in het ydillische plaatsje Swolgen. Onze lokatie bevindt zich op een rustig plekje pal aan het bos en vlakbij de Maas. Ook het Pieterpad loopt langs ons huis. Kijk voor een een aantrekkelijk Pieterpad-arrangement op onze site. (GPS Coördinaten: N51 29 491 E 6 06.997), De Oude Pastorie te Swolgen is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Swolgen kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Swolgen can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $54.44 US Dollar or £42.14 British Pound Sterling based on today's 21.07.2024 exchange rate).

 español De Oude Pastorie en Swolgen es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 07-04-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Oude Pastorie
5866BH Swolgen
Monseigneur Aertsstraat 4
+31478691622
B&B Swolgen

De Oude Pastorie - Swolgen Limburg gemeente Horst aan de Maas

Alle accommodaties in Swolgen

Door de afstand van 0 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Swolgen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Oude Pastorie juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!