« Surhuisterveen - bed and breakfast bij Alies Bed en Brochje, overnachten voor EUR 30,00.

Alies Bed en Brochje - Surhuisterveen

Overnachten in Surhuisterveen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Op de grens tussen Friesland en Groningen ligt het gezellige dorp Surhuisterveen. In dit prachtige dorpje heb ik een bed and breakfast, of zoals we in Friesland zeggen Bed en Brochje. Deze bed en breakfast beschikt over een zeer ruime kamer, voorzien van een twee persoons bed en eventueel nog een extra kamer met een eenpersoons bed. De douche is te vinden in de kamer ernaast. In principe het hele jaar open. Voor verdere informatie kunt u bellen of mailen, Alies Bed en Brochje te Surhuisterveen is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Een tweede nacht kunt u bijboeken voor 25 euro p.p.p.n.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Surhuisterveen kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Surhuisterveen can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $33.90 US Dollar or £25.50 British Pound Sterling based on today's 03.12.2021 exchange rate).

 español Alies Bed en Brochje en Surhuisterveen es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 02-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Alies Bed en Brochje
9231BG Surhuisterveen
De Wijk 10
+31512363547
B&B Surhuisterveen

Alies Bed en Brochje - Surhuisterveen Friesland (Fryslân) gemeente Achtkarspelen

Alle accommodaties in Surhuisterveen

Door de afstand van 30 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Surhuisterveen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Alies Bed en Brochje juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!