« Stroobos - bed and breakfast bij De Herberg van Stroobos, overnachten voor EUR 55,00.

De Herberg van Stroobos - Stroobos

Overnachten in Stroobos.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Gezellige herberg met 2 ruime appartementen voor ieder 2 personen te huur, De Herberg van Stroobos te Stroobos is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Stroobos kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Stroobos can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $59.88 US Dollar or £46.36 British Pound Sterling based on today's 21.07.2024 exchange rate).

 español De Herberg van Stroobos en Stroobos es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 22-11-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Herberg van Stroobos
9872PR Stroobos
Het Breed 5
+31512352144
B&B Stroobos

De Herberg van Stroobos - Stroobos Friesland (Fryslân) gemeente Achtkarspelen

Alle accommodaties in Stroobos

Door de afstand van 18 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Stroobos ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Herberg van Stroobos juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!