« Stieltjeskanaal - bed and breakfast bij An de Herder, overnachten voor EUR 47,50. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

An de Herder - Stieltjeskanaal

Overnachten in Stieltjeskanaal.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bijzonder overnachten in het voorhuis van de woonboerderij te Coevorden. Veel privacy en mooi uitzicht over landerijen. Er is een mogelijkheid om met maximaal 4 personen op deze kamer te verblijven. Romantisch overnachten in onze bed & breakfast Voor een volledig beeld van de bijzondere overnachting in het Heerenhuys kunt u het beste een kijkje in het webalbum van het Heerenhuys nemen. Bijzondere arrangementen van Annapart zijn het romantisch arrangement en het Pieterpad De Luxe arrangement Vakantiehuis in het Stookhoes van Annapart › Op de begane grond van het vakantiehuisje heeft u de beschikking over entrée, privé sanitair, woonkamer en keukentje. Vakantiehuis voor klein aantal personen Slapen en dromen over de Drentse landerijen kun u boven op de zolderkamer onder het schuine dak. Airco, lcd-tv, dvd én draadloos internet zijn kostenloos en binnen handbereik. Achter het stookhuis is een gezamelijk terras met mogelijkheid tot openhaard vuur. Ideaal voor een zomerse avond, An de Herder te Stieltjeskanaal is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 47,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Stieltjeskanaal kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 47,50 übernachten.

 english This accommodation in Stieltjeskanaal can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 47,50 (about $52.69 US Dollar or £42.47 British Pound Sterling based on today's 16.07.2019 exchange rate).

 español An de Herder en Stieltjeskanaal es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 47,50.

laatste wijziging 23-03-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

An de Herder
7756PL Stieltjeskanaal
Ossehaarseweg 3
+31524525878
+31651181032 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Stieltjeskanaal www.annapart.org

An de Herder - Stieltjeskanaal Drenthe gemeente Coevorden

Alle accommodaties in Stieltjeskanaal

Door de afstand van 2.4 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Stieltjeskanaal eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van An de Herder juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!