« Steenderen - bed and breakfast bij B&B gastenverblijf de Covik, overnachten voor EUR 37,50.

B&B gastenverblijf de Covik - Steenderen

Overnachten in Steenderen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten in een verbouwde ruime schuur uit 1879 met alle gemakken. Zoals eigen ingang keuken woonkamer badkamer met ligbad. 2 slaapkamers eigen tuin. En tegen vergoeding een jacuzzi en sauna. Ook zijn er een dames en heren fiets te reserveren. Dit alles hoeft u nooit met andere gasten te delen. U heeft veel privacy en veel rust in deze landelijke omgeving. Weekenden zijn alleen voor meer dan 2 nachten te boeken. Komt u alleen dan komt er een toeslag bij. Honden zijn welkom in overleg euro 5,- per dag. Inchecken vanaf 16.00 uur Uitchecken voor 11.00 uur, B&B gastenverblijf de Covik te Steenderen is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kosten incl. handdoeken linnengoed en toeristenbelasting 37,50 p.p. op basis van min. 2 personen. Kinderen tot 12 jaar Euro 18,75. Jacuzzi Euro 10,- per dag Sauna Euro 15,- per dag incl. badjas. Honden zijn welkom in overleg Euro 5,- per dag. De B&B is niet geschikt voor mindervaliden omdat de douchen in het bad is. Wifi is gratis maar niet optimaal. Glas in lood workshop voor beginners en gevorderden.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Steenderen kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Steenderen can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $40.14 US Dollar or £31.69 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español B&B gastenverblijf de Covik en Steenderen es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 18-07-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B gastenverblijf de Covik
7221CM Steenderen
Covikseweg 9
+31650878179 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Steenderen

B&B gastenverblijf de Covik - Steenderen Gelderland gemeente Bronckhorst

Alle accommodaties in Steenderen

Dit overnachtingsadres in Steenderen ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Door de afstand van 6.5 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Steenderen eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B gastenverblijf de Covik juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!