« Spaubeek - bed and breakfast bij Bed and Breakfast Spaubeek, overnachten voor EUR .

Bed and Breakfast Spaubeek - Spaubeek

Overnachten in Spaubeek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het tweepersoons-appartement heeft een eigen ingang en beschikt over een zit-/slaapkamer met twee vrije bedden, een bank en TV. U kunt gebruik maken van een eigen douche, toilet en keuken, Bed and Breakfast Spaubeek te Spaubeek is geschikt voor maximaal 3 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Spaubeek kann 3 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Spaubeek can accommodate up to 3 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Bed and Breakfast Spaubeek en Spaubeek es apto para un maximo de 3 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 20-07-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast Spaubeek
6176BS Spaubeek
Constantijn Hugostraat 9
+31464432252
B&B Spaubeek

Bed and Breakfast Spaubeek - Spaubeek Limburg gemeente Beek

Alle accommodaties in Spaubeek

Door de afstand van 1 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Spaubeek ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast Spaubeek juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!