« Soest - bed and breakfast bij B&B DailyKaat, overnachten voor EUR 65,00.

B&B DailyKaat - Soest

Overnachten in Soest.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Studio met eigen opgang, stoomdouche, opgang en parkeerplek. Rustig gelegen aan achterkant van het huis met uitzicht op tuin, eigen terrasje. De ruimte is zeer geschikt voor 2 personen, (uit te breiden tot max 5 op losse klapbedden). Keukenblok met magnetron, ijskastje, waterkoker en Senseo. Grote eettafel. Genoeg servies. Ontbijt op aanvraag voor €17,50.- per 2 pers. Grote ambi-light tv met video en dvd en diverse films. Veel spelletjes aanwezig. Gebruik van gas-BBQ buiten. Station en winkels op loopafstand (250m) In- en uitcheck tijden in overleg, B&B DailyKaat te Soest is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Soest kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Soest can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $67.79 US Dollar or £56.00 British Pound Sterling based on today's 02.07.2022 exchange rate).

 español B&B DailyKaat en Soest es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 22-01-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B DailyKaat
3764CS Soest
Kerkstraat 47
+31620158601 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Soest

B&B DailyKaat - Soest Utrecht gemeente Soest

Alle accommodaties in Soest

Dit overnachtingsadres in Soest ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B DailyKaat juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!