« Sneek - bed and breakfast bij Vakantieboerderij Broeresloot, overnachten voor EUR 80,00.

Vakantieboerderij Broeresloot - Sneek

Overnachten in Sneek.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De gasten verblijven in een gerestaureerde authentieke ruim 100 jaar oude Friese boerderij. Deze Vakantieboerderij bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van de watersportplaats Sneek en direct aan doorgaand vaarwater. De boerderij bevat 12 gloednieuwe recreatieappartementen. De appartementen zijn gelegen op de tweede verdieping direct onder de dakbinten. Het appartement beschikt over een ruime sfeervolle ingerichte woonkamer met open keuken en een ruime badkamer voorzien van douche en toilet. In het appartement staan twee comfortabele bedden en een twee persoons slaapbank. De keuken is van alle benodigde inbouwapparatuur voorzien zoals een vaatwasser, oven koelkast met vriesvak, inductiekookplaat etc. Televisie en CD speler zijn aanwezig. Er is een wireless internetverbinding, Vakantieboerderij Broeresloot te Sneek is geschikt voor maximaal 20 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Sneek kann 20 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Sneek can accommodate up to 20 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $90.38 US Dollar or £66.92 British Pound Sterling based on today's 25.01.2022 exchange rate).

 español Vakantieboerderij Broeresloot en Sneek es apto para un maximo de 20 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 01-07-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Vakantieboerderij Broeresloot
8606JK Sneek
It Ges 10
+31624813013 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Sneek

Vakantieboerderij Broeresloot - Sneek Friesland (Fryslân) gemeente Sneek

Alle accommodaties in Sneek

Sneek of Snits, een van de Friesche Elfsteden!

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Vakantieboerderij Broeresloot juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!