« Sleen - bed and breakfast bij B&B Slapen in Sleen, overnachten voor EUR 45,00.

B&B Slapen in Sleen - Sleen

Overnachten in Sleen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Slapen in Sleen op nieuwe royale boxspring-matrassen in een rustige, inpandig gelegen B&B studio met eigen entree, eigen keukentje en eigen badkamer. 'Wakker worden in Sleen' met een gezond ontbijt met wisselende ingrediënten. 'Wandelen van of naar Sleen' over het Pieterpad of het Drenthepad. De B&B-studio ligt op de kruising van het Pieterpad en het Drenthepad, B&B Slapen in Sleen te Sleen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Zie voor meer info op onze website www.bbslapeninsleen.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Sleen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Sleen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $50.96 US Dollar or £38.31 British Pound Sterling based on today's 01.12.2021 exchange rate).

 español B&B Slapen in Sleen en Sleen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 15-11-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Slapen in Sleen
7841BS Sleen
Schaapstreek 2
+31591633589
+31652333160 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Sleen

B&B Slapen in Sleen - Sleen Drenthe gemeente Coevorden

Alle accommodaties in Sleen

Dit overnachtingsadres in de plaats Sleen ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 1 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Sleen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Slapen in Sleen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!