« Sittard - bed and breakfast bij B&B Gemmahof, overnachten voor EUR 50,00.

B&B Gemmahof - Sittard

Overnachten in Sittard.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Logies B&B Gemmahof Sittard 2 persoons zit- slaapkamer met buitenzitje en zicht op de kloostertuin, voor wandelaars van het Pieterpad, Pelgrimspad of anderszins wandelaars of fietsers die in Sittard een plek zoeken om te overnachten, of een weekend in Zuid Limburg willen vertoeven. Gelegen op 200 meter afstand van het Pieterpad en op 5 minuten loopafstand van de Markt en centrum Sittard. U heeft een eigen ingang. Er is tv, koelkast waterkoker, magnetron enz. aanwezig. Ook kan men gratis gebruik maken van wifi. Gemmahof Logies is gelegen in de stilte van de ommuurde tuin van het Gemmaklooster en de Gemmakapel. Vanuit deze kapel is o.a. Toon Hermans naar zijn laatste rustplaats gebracht. De Gemmakapel is gewijd aan de Heilige Gemma Galgani. Vroeger woonden in het klooster bij deze kapel de zusters Passionistinnen. Nu deze zusters het klooster hebben verlaten, wordt hun werk voortgezet door twee Liefdezusters van het Kostbaar Bloed. De Gemmakapel is zeker een bezoek waard voor wie troost steun en een moment stilte zoekt, B&B Gemmahof te Sittard is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Rolstoel vriendelijk.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Sittard kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Sittard can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $53.51 US Dollar or £43.01 British Pound Sterling based on today's 07.06.2023 exchange rate).

 español B&B Gemmahof en Sittard es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 02-12-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Gemmahof
6132JZ Sittard
Gemmahof 1
+31464374019
+31616500166 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Sittard

B&B Gemmahof - Sittard Limburg gemeente Sittard-Geleen

Alle accommodaties in Sittard

Door de afstand van 150 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Sittard ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 7.5.2014 - De rust en de stilte is een ware weldaad. Wij gingen weer uitgerust op Pieterpad. B&B met alle voorzieningen voor de wandelaars en fietsers.
• 25.1.2015 - 3.8.2014 Na een dagje wandelen is een verblijf in de Gemmatuin een genot,dicht bij het centrum met vele terrasjes.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Gemmahof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!