« Sint Oedenrode - bed and breakfast bij B&B De Vier Roeden, overnachten voor EUR 30,00.

B&B De Vier Roeden - Sint Oedenrode

Overnachten in Sint Oedenrode.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Vierroeden is een B&B en minicamping die bij uitstek geschikt is voor fietsers, wandelaars en motorrrijders De kamers bevinden zich in vrijstaande gebouwen. Elke kamer beschikt over een eigen ruime douche en toilet en internet. Het kamperen is incl. ontbijt, er is plek voor 4 tentjes op een beschut terrein. De vierroeden is de ideale uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en motorrijders. De B&B is landelijk gelegen en toch dichtbij de A2 en A50. De B B is gelegen aan de rand van het Groene Woud, B&B De Vier Roeden te Sint Oedenrode is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Vanaf 1 mei tot 1 oktober is de theetuin geopend (op afspraak).

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Sint Oedenrode kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Sint Oedenrode can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $34.20 US Dollar or £26.84 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español B&B De Vier Roeden en Sint Oedenrode es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 04-09-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Vier Roeden
5492VH Sint Oedenrode
Bestseweg 3
+31413476612
+31630786589 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Sint Oedenrode

B&B De Vier Roeden - Sint Oedenrode Noord Brabant gemeente Sint-Oedenrode

Alle accommodaties in Sint Oedenrode

Door de afstand van 60 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Sint Oedenrode ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Vier Roeden juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!