« Schoonloo - bed and breakfast bij De Warme Bossen, overnachten voor EUR 22,50.

De Warme Bossen - Schoonloo

Overnachten in Schoonloo.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Groepsaccommodatie de Warme Bossen - voor families en reüniegroepen van 20 tot 60 personen. Tevens bestaat de mogelijkheid om te overnachten in de bed and breakfast Pieterpadkamers een appartement met 2 slaapkamers, De Warme Bossen te Schoonloo is geschikt voor maximaal 60 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 22,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Schoonloo kann 60 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 22,50 übernachten.

 english This accommodation in Schoonloo can accommodate up to 60 guests, rate for a stay starts at € 22,50 (about $23.63 US Dollar or £18.52 British Pound Sterling based on today's 13.06.2024 exchange rate).

 español De Warme Bossen en Schoonloo es apto para un maximo de 60 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 22,50.

laatste wijziging 02-08-2009
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2009: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Warme Bossen
9443TN Schoonloo
Warmenbossenweg 7
+31592501511
B&B Schoonloo

De Warme Bossen - Schoonloo Drenthe gemeente Aa en Hunze

Alle accommodaties in Schoonloo

Wandelroutes in deze streek: De Knapzakroute K6 Schoonloo-Grolloo, met een lengte van 13 km.
Attracties in de omgeving: Noorderdierenpark Emmen, Het Veenpark bij Emmen, de Hunebedden bij Rolde en Borger en het Openluchtmuseum te Schoonoord.

Dit overnachtingsadres in de plaats Schoonloo ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Warme Bossen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!