« Schoonebeek - bed and breakfast bij B&B Schoonehof, overnachten voor EUR 50,00.

B&B Schoonehof - Schoonebeek

Overnachten in Schoonebeek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Bed & Breakfast Schoonehof bestaat uit 1 appartement in een prachtige boerderij die landelijk is gelegen in het Drentse Schoonebeek. Rust en ruimte, omringd door een beschermd dorpsgezicht met authentieke boerderijen op loop afstand. Er zijn diverse wandel en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van twee fietsen. Iedereen is bij ons welkom; van wandelaar tot motorrijder, van gezin met kinderen tot rustzoekers. Ook is het appartement geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. In onze B&B is ruimte voor 4 volwassenen en 2 kinderen, B&B Schoonehof te Schoonebeek is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Schoonebeek kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Schoonebeek can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $56.60 US Dollar or £42.42 British Pound Sterling based on today's 27.11.2021 exchange rate).

 español B&B Schoonehof en Schoonebeek es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 12-06-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Schoonehof
7761PR Schoonebeek
Prinsenhofweg 3
+31524531810
B&B Schoonebeek

B&B Schoonehof - Schoonebeek Drenthe gemeente Emmen

Alle accommodaties in Schoonebeek

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Schoonebeek ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Schoonehof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!