« Schipborg - bed and breakfast bij B&B Schipborg, overnachten voor EUR 30,00.

B&B Schipborg - Schipborg

Overnachten in Schipborg.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Schipborg ligt in het natuurgebied: De Drentsche AA. Er is een eigen gasteningang, een keuken en een huiskamer met t.v. De kamers zijn ruim, met uitzicht op de tuin. U kunt gebruik maken van de tuin met meerdere terrassen. Er mag gratis gebruik gemaakt worden van fietsen, B&B Schipborg te Schipborg is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Schipborg kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Schipborg can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.55 US Dollar or £25.54 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español B&B Schipborg en Schipborg es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 14-06-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Schipborg
9469PH Schipborg
Borgweg 8
+31505013414
B&B Schipborg

B&B Schipborg - Schipborg Drenthe gemeente Aa en Hunze

Alle accommodaties in Schipborg

Dit overnachtingsadres in de plaats Schipborg ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 100 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Schipborg ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Schipborg juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!