« Schin Op Geul - bed and breakfast bij Recreatieboerderij de Keutenberg, overnachten voor EUR 35,00.

Recreatieboerderij de Keutenberg - Schin Op Geul

Overnachten in Schin Op Geul.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Keutenberg ligt in het prachtig natuur en stiltegebied Gerendal. Het heeft een unieke flora, orchideen en fauna, roofvogels, dassen. Pelgrimspad en Krijtlandpad liggen op korte afstand. Direct naast ons B&B loopt een bospad naar beneden richting riviertje de Geul. Er zijn vele wandelpaden door velden en bossen die de dorpjes met elkaar verbinden. Ook fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Fietsknooppuntenroute Valkenburg en Gulpen zijn slechts 5 kilometer. Maastricht cultuurhistorie is 18 kilometer. Parkstad o.a. Mondo Verde Tuinen en Gaia Dierenpark is 15 kilometer. Luik en Aken zijn eenvoudig met de trein binnen drie kwartier bereikbaar. Aangesloten bij Eceat Duurzame Waardekaart en VELT, Recreatieboerderij de Keutenberg te Schin Op Geul is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Schin Op Geul kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Schin Op Geul can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $40.60 US Dollar or £29.55 British Pound Sterling based on today's 27.10.2021 exchange rate).

 español Recreatieboerderij de Keutenberg en Schin Op Geul es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 23-09-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Recreatieboerderij de Keutenberg
6305PP Schin Op Geul
Keutenberg 8
+31434592007
B&B Schin Op Geul

Recreatieboerderij de Keutenberg - Schin Op Geul Limburg gemeente Valkenburg aan de Geul

Alle accommodaties in Schin Op Geul

Door de afstand van 5 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Schin Op Geul ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Recreatieboerderij de Keutenberg juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!