« Schiermonnikoog - bed and breakfast bij Onder Zeil B&B Schiermonnikoog, overnachten voor EUR 68,00.

Onder Zeil B&B Schiermonnikoog - Schiermonnikoog

Overnachten in Schiermonnikoog.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast Onder Zeil op Schiermonnikoog is zowel een bed & breakfast als een watersportwinkel. Eigenaresse Dorine Borkent was als Friezin altijd op het water te vinden. Zwervend over het wad en de Friese meren met haar ouders en later ook met een eigen schip. Ons B&B op Schiermonnikoog beschikt over vier kamers. Bekijk onze website voor de specificaties, Onder Zeil B&B Schiermonnikoog te Schiermonnikoog is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 68,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Vanwege de opstart van de bed & breakfast op Schiermonnikoog, kunt u genieten van een leuke aanbieding. April 2017 en mei 2017 zijn 'try out maanden'. U kunt dan overnachten met een korting van 20% met uitzondering van het Paasweekend en de meivakantie.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Schiermonnikoog kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 68,00 übernachten.

 english This accommodation in Schiermonnikoog can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 68,00 (about $71.85 US Dollar or £57.53 British Pound Sterling based on today's 22.05.2022 exchange rate).

 español Onder Zeil B&B Schiermonnikoog en Schiermonnikoog es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 68,00.

laatste wijziging 12-04-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Onder Zeil B&B Schiermonnikoog
9166PX Schiermonnikoog
Reeweg 8
+31519720530
B&B Schiermonnikoog

Onder Zeil B&B Schiermonnikoog - Schiermonnikoog Friesland (Fryslân) gemeente Schiermonnikoog

Alle accommodaties in Schiermonnikoog

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Onder Zeil B&B Schiermonnikoog juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!