« Schalkwijk - bed and breakfast bij Boerderij de Zalm, overnachten voor EUR 55,00.

Boerderij de Zalm - Schalkwijk

Overnachten in Schalkwijk.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Boerderij de Zalm. Je zoekt een plek om er even helemaal tussenuit te zijn? De schapen staan te grazen in de wei, terwijl je het boerenerf oploopt. Verderop zie je een schim over de dijk fietsen. Hier staat jouw bed in een kamer vol boerenchic. Boerderij de Zalm ligt tussen de weilanden van het Kromme Rijngebied en toch midden tussen allerlei leuke uitstapjes. De rust van het plattenland, de vergezichten van de rivier de Lek en de vele smaken van de restaurantjes in de buurt zorgen voor een fantastische mini-vakantie, Boerderij de Zalm te Schalkwijk is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Al onze kamers hebben een eigen opgang, eigen douche en toilet. En zijn ingericht met een kleine keuken, waaronder koelkast en vaatwasser. Wij staan voor je klaar, want een unieke beleving is wat wij jou willen geven. Voel je welkom. Inchecken vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur. Uitchecken voor 11.00 uur. (betaalde) late uitcheck is mogelijk!.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Schalkwijk kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Schalkwijk can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $57.36 US Dollar or £47.39 British Pound Sterling based on today's 02.07.2022 exchange rate).

 español Boerderij de Zalm en Schalkwijk es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 13-04-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Boerderij de Zalm
3998NB Schalkwijk
Pothuizerweg 19
+31640355210
+31615520416 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Schalkwijk

Boerderij de Zalm - Schalkwijk Utrecht gemeente Houten

Alle accommodaties in Schalkwijk

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Boerderij de Zalm juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!