« Ruurlo - bed and breakfast bij B&B De Balans, overnachten voor EUR 30,00.

B&B De Balans - Ruurlo

Overnachten in Ruurlo.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De woning is rustig gelegen aan de rand van het dorp en is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer zoals trein en bus. Alles is op loopafstand te bereiken zoals: winkels, verschillende soorten restaurantjes met terrasjes. Zwembad en tennisbanen op ca. 200 meter afstand. Twee 18 holes golfbanen op ca. 9 km afstand in Hengelo en Lochem. De prachtige Achterhoekse fiets knooppunten route loopt vlak langs het huis. Aankomst- en uitchecktijden op aanvraag, B&B De Balans te Ruurlo is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kijk voor meer informatie op de website van B & B de balans: www.benbdebalans.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Ruurlo kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Ruurlo can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.49 US Dollar or £25.68 British Pound Sterling based on today's 28.02.2024 exchange rate).

 español B&B De Balans en Ruurlo es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 22-02-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Balans
7261HV Ruurlo
Loolaan 88
+31573453993
+31654377436 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Ruurlo

B&B De Balans - Ruurlo Gelderland gemeente Berkelland

Alle accommodaties in Ruurlo

Dit overnachtingsadres in Ruurlo ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Balans juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!