« Ruinen - bed and breakfast bij B&B Logies De Blokhut, overnachten voor EUR .

B&B Logies De Blokhut - Ruinen

Overnachten in Ruinen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De accommodatie is gelegen bij het Dwingelerveld en is te huur per week weekend of midweek en met of zonder ontbijt. De Blokhut wordt door mijzelf schoon gemaakt zodat u er op kunt rekenen dat hij ook schoon is! De Keuken: koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker. Er is een aparte W.C. De woonkamer heeft een TV met DVD speler, een audio- installatie met een CD speler, fijne leren relax stoelen en een spekstenen gaskachel die eruit ziet als een open haard, (vlammen zijn regelbaar). Elk vertrek heeft op maat gemaakte horren!! Ook voor het terras is alles aanwezig. Parasol, tuinstoelen, potkachel enz. Badkamer: wastafel met onderkast, toiletkast met verlichting en een douche. De Blokhut heeft een eigen tuin en toegangspad. In de tuin zijn vaak eekhoorns, vleermuizen en heel veel soorten vogels te bewonderen. Als u het zeer luxe ontbijt boekt wordt het gebracht in een mandje naar De Blokhut. Uitzicht: akkers, fruitboomgaard, bos, tuin, vijver, plantenheuvel, koeien en paarden. Om 24 uur gaat de straatverlichting uit en is het nog echt donker hier om de dieren in de vrije natuur te beschermen. Ruinen heeft een gebouw van Natuurmonumenten, schaapskooi met herder, een molen, een museum, Brink met terrassen enz. De aankomst is na 15.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Prijslijst op aanvraag, B&B Logies De Blokhut te Ruinen is geschikt voor maximaal 4 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Ruinen kann 4 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Ruinen can accommodate up to 4 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español B&B Logies De Blokhut en Ruinen es apto para un maximo de 4 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 26-02-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Logies De Blokhut
7963PZ Ruinen
Anholt 3
+31528242977
+31612104627 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Ruinen

B&B Logies De Blokhut - Ruinen Drenthe gemeente De Wolden

Alle accommodaties in Ruinen

Wandelroutes in deze streek: De Knapzakroute K16 Ansen - Ruinen met een lengte van 17 km.

Dit overnachtingsadres in de plaats Ruinen ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Logies De Blokhut juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!