« Rotterdam - bed and breakfast bij Bed and Breakfast De Bovenkamer, overnachten voor EUR 70,00.

Bed and Breakfast De Bovenkamer - Rotterdam

Overnachten in Rotterdam.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In een rustig straatje in het Oude Noorden van Rotterdam, ligt het modern ingerichte en sfeervolle Bed & Breakfast De Bovenkamer. Leuk aangekleed en gedecoreerd! Voor een eerlijke prijs, kun je er prima een nachtje, of meer natuurlijk, blijven slapen. Op de bovenste verdieping van ons dubbele pand uit 1894 liggen de twee hoge kamers over de breedte van het huis. De stijlelementen zijn zorgvuldig bewaard gebleven maar voor de rest is alles gerenoveerd. Op loopafstand bevinden zich talloze restaurantjes en barretjes en om de hoek is de gezelligste winkelstraat van Rotterdam. Bus en tramhaltes op 100 meter afstand en op minder dan 5 minuten zit je op de ringweg Rotterdam. Centraal station en stadscentrum op 15 tot 20 minuten loopafstand, Bed and Breakfast De Bovenkamer te Rotterdam is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 70,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Rotterdam kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 70,00 übernachten.

 english This accommodation in Rotterdam can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 70,00 (about $75.13 US Dollar or £59.49 British Pound Sterling based on today's 29.05.2022 exchange rate).

 español Bed and Breakfast De Bovenkamer en Rotterdam es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 70,00.

laatste wijziging 23-01-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast De Bovenkamer
3035SP Rotterdam
Gerard Scholtenstraat 96b
+31621421382 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Rotterdam

Bed and Breakfast De Bovenkamer - Rotterdam Zuid Holland gemeente Rotterdam

Alle accommodaties in Rotterdam

Adres Concertgebouw en congresgebouw de Doelen: Kruisstraat 2, 3012 CT Rotterdam.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast De Bovenkamer juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!