« Rolde - bed and breakfast bij Bed and Breakfast Bij de Molen, overnachten voor EUR 30,00.

Bed and Breakfast Bij de Molen - Rolde

Overnachten in Rolde.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Onze Bed and Breakfast ligt centraal in Rolde aan de Brink en naast de molen B&B Bij de Molen heeft drie tweepersoons kamers die zich allen bevinden op de bovenverdieping van het huis. Er is een eigen trapopgang en het biedt volledige privacy voor de gasten, Bed and Breakfast Bij de Molen te Rolde is geschikt voor maximaal 7 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Donateurs van Stichting Vrienden op de fiets krijgen korting!.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Rolde kann 7 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Rolde can accommodate up to 7 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $33.97 US Dollar or £25.54 British Pound Sterling based on today's 01.12.2021 exchange rate).

 español Bed and Breakfast Bij de Molen en Rolde es apto para un maximo de 7 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 23-06-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast Bij de Molen
9451BR Rolde
Grote Brink 20
+31592242787
+31611920081 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Rolde

Bed and Breakfast Bij de Molen - Rolde Drenthe gemeente Aa en Hunze

Alle accommodaties in Rolde

Door de afstand van 500 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Rolde ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast Bij de Molen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!