Overnachten in Rijsbergen

4 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in Rijsbergen bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

B&B Zutphen Warnsveld De Slaperije te Warnsveld: De prijs voor 1 kamer/2 personen is € 114,50 per nacht. Voor 2 nachten of langer 109,50. Exclusief toeristenbelasting van 2,58 per persoon per nacht. Voor up-to-date informatie zie de website: bedandbreakfastzutphen.nl. meer

Bed & Breakfast Den Engel te Neer: Afgesloten veilige parkeerplaats voor uw auto, motor of fiets. Tweepersoons kamer: Op basis van bezetting door 2 personen incl. uitgebreid ontbijt € 100,- p.p.p.n. Eenpersoons kamer: Op basis van bezetting door 1 persoon incl. uitgebreid ontbijt € 90,-p.p.p.n. Korting 5% bij verblijf van meer dan 2 dagen. meer

Overnachtingsadressen in Rijsbergen in de gemeente Zundert - provincie Noord Brabant

  accommodatie B&B Boomkens Ranch te Rijsbergen laatste wijziing 17-12-2015    B&B Boomkens Ranch 
4891TA Rijsbergen
Boomkensevaart 1
+31681437080 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Rijsbergen

Houdt u van het Buitenleven en van luxe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Perfect voor mensen die houden van dieren en de natuur! Onze accommodatie is gelegen in een prachtige omgeving met diverse wandel-, fiets- en ruiterroutes door verschillende natuurgebieden zoals: de Pannenhoef, het Mastbos, zwemplas de Galderse meren, en de Vloeiweide. Voor golfliefhebbers op loopafstand: golfpark De Turfvaert (300m). Op ons terrein van 3,5 hectare, houden we 3 paarden, 13 kippen die dagelijks zorgen voor de verse eitjes en 2 mini varkens. Door de locatie van B&B Boomken's Ranch in het buitengebied van Rijsbergen, nabij Breda België, is het een zeer gewilde locatie voor zakenmensen. Onze B&B is goed bereikbaar en parkeren kan gratis op ons eigen terrein. Ook is er gratis WIFI Maar naast zakenmensen ook zéér geschikt voor wandelaars, fietsers, ruiters en met golfpark te Turfveart op loopafstand behoort zelfs dat tot de mogelijkheden. Er is ook de gelegenheid om te komen logeren met je paard. Honden zijn na overleg ook van harte welkom. Bij het inchecken vanaf 16:00 krijgt u een sleutel en afstandsbediening van de elektrische poort. Zodat u kunt komen en gaan wanneer u wenst. De volgende ochtend wordt het ontbijt op de afgesproken tijd geserveerd in de saloon of bij mooi weer buiten aan de picknicktafel. Uitchecken kan tot 10:30. B&B Boomkens Ranch is geschikt voor max. 7 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 40,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie B&B De Beste Kamer te Rijsbergen laatste wijziing 18-02-2011    B&B De Beste Kamer 
4891PL Rijsbergen
Breedschotsestraat 2a
+31765962656
  B&B Rijsbergen

Appartementje met alles erop en eraan. 1,5 km buiten het dorp. Eigen ingang en sanitair. B&B De Beste Kamer is geschikt voor max. 3 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 45,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

 Op de Waarft 
4891CM Rijsbergen
Antwerpseweg 61
+31765963236
+31620362799 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Rijsbergen

Woonboerderij zeer geschikt voor het verblijf met de familie. Op de Waarft is geschikt voor max. 6 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 35,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

 Huis achter de Linden 
4891CG Rijsbergen
Sint Bavostraat 45
+31765961208
  B&B Rijsbergen

Huis achter de Linden is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 50,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Rijsbergen, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Achtmaal (ca. 13 km naar Achtmaal)
Bavel (ca. 15 km naar Bavel)
Bosschenhoofd (ca. 17 km naar Bosschenhoofd)
Breda (ca. 11 km naar Breda)
Etten Leur (ca. 4 km naar Etten Leur)
Hoeven (ca. 16 km naar Hoeven)
Lage Zwaluwe (ca. 19 km naar Lage Zwaluwe)
Rucphen (ca. 16 km naar Rucphen)
Sprundel (ca. 7 km naar Sprundel)
Terheijden (ca. 17 km naar Terheijden)
Teteringen (ca. 16 km naar Teteringen)
Ulvenhout (ca. 13 km naar Ulvenhout)
Wagenberg (ca. 16 km naar Wagenberg)
Zevenbergen (ca. 14 km naar Zevenbergen)
Zundert (ca. 7 km naar Zundert)

Fietsroutes in de omgeving van Rijsbergen binnen een straal van 10 km:

  1. Chaamse Beek Route

Wandelroutes in de omgeving van Rijsbergen binnen een straal van 10 km:

  1. Chaamse Bossen Route
  2. Bredaas Kwartiertje - Route door de historische kern van de stad langs Onze Lieve Vrouwekerk, het Spanjaardsgat, Begijnhof en Beyerd.

Bed and Breakfast Rijsbergen, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Rijsbergen of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.