« Rijs - bed and breakfast bij Rijsterbosch Bed en Breakfast, overnachten voor EUR 45,00.

Rijsterbosch Bed en Breakfast - Rijs

Overnachten in Rijs.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Rijsterbosch Bed & Breakfast. In een meer dan 100 jaar oud landhuis realiseren wij dit jaar een luxe B&B. Vanaf eind maart 2014 heten wij u van harte welkom om te komen overnachten in onze monumentale bed & breakfast op een van de mooiste plekjes van Zuid-West Friesland. Gelegen tussen Balk en Stavoren, dichtbij het IJsselmeer en het Rijsterbos als achtertuin kunt u geen betere uitvalsbasis bedenken voor ontdekkingstocht in het veelzijdige Friesland. Wij bieden ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn met een lekker ontbijt en vanaf eind april de mogelijkheid om uw lunch bij ons te gebruiken. Rijs is de perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen, een fietstocht langs de kust en de vele meren in de omgeving. Ook paardenliefhebbers kunnen genieten van vele kilometers ruiterpad, wij beschikken zelfs over paardenboxen om uw paard te stallen voor een lang weekend in het mooiste deel van Friesland, Rijsterbosch Bed en Breakfast te Rijs is geschikt voor maximaal 12 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Rijs kann 12 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Rijs can accommodate up to 12 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $48.63 US Dollar or £38.53 British Pound Sterling based on today's 20.02.2024 exchange rate).

 español Rijsterbosch Bed en Breakfast en Rijs es apto para un maximo de 12 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 02-02-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Rijsterbosch Bed en Breakfast
8572WG Rijs
Marderleane 2
+31514855100
+31637194106 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Rijs

Rijsterbosch Bed en Breakfast - Rijs Friesland (Fryslân) gemeente Gaasterland-Sloten (Gaasterlân-Sleat)

Alle accommodaties in Rijs

Dit overnachtingsadres in de plaats Rijs ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Rijsterbosch Bed en Breakfast juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!