« Riethoven - bed and breakfast bij Aan het Bospad, overnachten voor EUR 55,00.

Aan het Bospad - Riethoven

Overnachten in Riethoven.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

B&B aan het Bospad bevind zich direct aan de rand van het bos.Het pelgrimspad en pietenpad loopt bij ons voor de deur. Een vrijstaand huisje met alle voorzieningen een eigen entree verwarming, terras, fietsenstalling en gratis parkeren. Geschikt voor maximaal 4 volwassenen. Laat u verwennen door een heerlijk ontbijt. Wat op gewenste tijd in overleg met u geserveerd wordt, Aan het Bospad te Riethoven is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Gratis parkeren.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Riethoven kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Riethoven can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $59.90 US Dollar or £46.37 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español Aan het Bospad en Riethoven es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 28-07-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Aan het Bospad
5561TV Riethoven
Bosweg 4a
+31497513385
+31621895148 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Riethoven

Aan het Bospad - Riethoven Noord Brabant gemeente Bergeijk

Alle accommodaties in Riethoven

Evenementen in de omgeving: marktfestival in Bergeijk - jaarlijks iedere 2e zondag in juni, Kennedymars iedere 3e weekend in september.

Door de afstand van 15 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Riethoven ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Aan het Bospad juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!