« Rhenen - bed and breakfast bij Onder Ons, overnachten voor EUR 60,00.

Onder Ons - Rhenen

Overnachten in Rhenen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Onze Bed en Breakfast is gevestigd aan De Dijk 26 in Achterberg. Dit dorp ligt tussen Rhenen en Wageningen aan de voet van de Grebbeberg. U kunt heerlijk fietsen op de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei en in de Betuwe. Diversen wandel- en fietsroutes van anwb en vvv beschikbaar. De B&B heeft een eigen ingang, een grote eigen woonkamer, keuken, badkamer (douche) en apart toilet. Er zijn 2 slaapkamers, één met tweepersoonsbed en één met 2 eenpersoons bedden. In beide kamers is het mogelijk een baby- of kinderbedje bij te plaatsen. De keuken is voorzien van oven, koelkast, kookplaat, senseo en waterkoker. Koffie en thee faciliteiten zijn gratis. In onze tuin kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Grebbeberg, het meest oostelijk gelegen deel van de Utrechtse Heuvelrug. Het gehele huis is rookvrij. Voor fietsen is er een afgesloten berging. Parkeergelegenheid is voorhanden. Uiteraard voorzien we u graag van de nodige tips voor uitstapjes in de omgeving, Onder Ons te Rhenen is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kinderen mee!.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Rhenen kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Rhenen can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $63.83 US Dollar or £51.25 British Pound Sterling based on today's 12.04.2024 exchange rate).

 español Onder Ons en Rhenen es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 05-01-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Onder Ons
3911SN Rhenen
De Dijk 26
+31653417279 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Rhenen

Onder Ons - Rhenen Utrecht gemeente Rhenen

Alle accommodaties in Rhenen

Dit overnachtingsadres in Rhenen ligt nabij het LAW 2 Trekvogelpad en het LAW 4 Maarten van Rossumpad. Het Trekvogelpad loopt over 380 km van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede. Het Maarten van Rossumpad loopt met circa 300 km lengte tussen Den Bosch en Ommen.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Onder Ons juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!