« Rheeze - bed and breakfast bij Rheezerstee, overnachten voor EUR 70,00.

Rheezerstee - Rheeze

Overnachten in Rheeze.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Beste bezoeker van deze site, Rheezer Stee is een luxe Bed & Breakfast nabij de plaats Hardenberg wat in het mooie Vechtdal ligt. Rheezerstee ligt 5 minuten rijden van de Evenementen hal in Hardenberg waar verschillende beurzen gehouden worden, en 10 minuten rijden van Attractie Park Slagharen. Tevens staat de Rheezerstee aan het pieterpad. Er zijn diverse fiets en wandelroutes in de omgeving, de accommodatie ligt op loopafstand van diverse campings. We hebben 3 accommodaties, De Delle, De Potstal en de Hooimijt. Wij willen onze gasten kwaliteit, rust en ruimte bieden. De drie accommodaties zijn daarom los van onze boerderij gebouwd om op deze manier zoveel mogelijk rust en privacy te waarborgen, Rheezerstee te Rheeze is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 70,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Rheeze kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 70,00 übernachten.

 english This accommodation in Rheeze can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 70,00 (about $75.60 US Dollar or £59.92 British Pound Sterling based on today's 29.02.2024 exchange rate).

 español Rheezerstee en Rheeze es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 70,00.

laatste wijziging 05-02-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Rheezerstee
7794RG Rheeze
Rheezerbrink 3
+31523262981
+31642546537 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Rheeze

Rheezerstee - Rheeze Overijssel gemeente Hardenberg

Alle accommodaties in Rheeze

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Rheeze ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Rheezerstee juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!