« Reitsum - bed and breakfast bij Aap Noot Mies Logies, overnachten voor EUR 25,00.

Aap Noot Mies Logies - Reitsum

Overnachten in Reitsum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Aan de rand van het terpdorpje Reitsum staat onze voormalige schoolmeesterswoning. Op de bovenverdieping hebben wij drie mooie gastenkamers ingericht met elk een eigen badkamer. In onze ontbijtkamer serveren wij u s'ochtends een uitgebreid ontbijt. Aap noot mies ligt op korte afstand van het historische Dokkum en de prachtige natuur van de waddenzee. U vindt hier rust ruimte en stilte. In de nabije omgeving is er voor ieder wat wils. U kunt wandelen langs de Dokkumer Ee een van de prachtige fietsroutes fietsen, eeuwenoude kerkjes bekijken, eilandhoppen naar Ameland, wadlopen of op een terrasje zitten in Dokkum. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen als gast in ons huis Monique en Alexandra, Aap Noot Mies Logies te Reitsum is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Reitsum kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Reitsum can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.66 US Dollar or £21.55 British Pound Sterling based on today's 21.04.2024 exchange rate).

 español Aap Noot Mies Logies en Reitsum es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 19-12-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Aap Noot Mies Logies
9175GG Reitsum
Flieterpsterdijk 24
+31519707827
+31613099410 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Reitsum

Aap Noot Mies Logies - Reitsum Friesland (Fryslân) gemeente Ferwerderadeel (Ferwerderadiel)

Alle accommodaties in Reitsum

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Reitsum ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Aap Noot Mies Logies juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!