« Putten - bed and breakfast bij De Peppelhoeve, overnachten voor EUR .

De Peppelhoeve - Putten

Overnachten in Putten.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De Peppelhoeve heeft drie groeps accommodaties voor 40, 56 en 64 personen op de Veluwe, De Peppelhoeve te Putten is geschikt voor maximaal 150 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Putten kann 150 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Putten can accommodate up to 150 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español De Peppelhoeve en Putten es apto para un maximo de 150 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 28-12-2009
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2009: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Peppelhoeve
3881NA Putten
Peppelerweg 42
+31341351569
B&B Putten

De Peppelhoeve - Putten Gelderland gemeente Putten

Alle accommodaties in Putten

Dit overnachtingsadres in de plaats Putten ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Peppelhoeve juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!