« Putten - bed and breakfast bij B&B Maase, overnachten voor EUR 59,00.

B&B Maase - Putten

Overnachten in Putten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast Maase. Op een mooie lokatie in Putten, het groene hart van Nederland ligt bed and breakfast Maase. Een kleinschalig modern appartement met maar twee slaapkamers maken uw verblijf tot een waar genoegen. Bij aankomst wordt u welkom geheten en krijgt een heerlijk kopje koffie en iets lekkers. Er is een gezellige woonkamer met een zitje, waar u kunt koffiedrinken, ontbijten of een glaasje wijn drinken. U kunt tv kijken als u dat wilt of gezellig lezen in een van de tijdschriften of boeken die voor u klaarliggen. Aan de achterkant staat ook een heerlijk zitje in de tuin waar u s zomers fijn buiten kunt zitten op het terras. De moderne badkamer is voorzien ven een ruime douche met badhanddoeken, doucheschuim, shampoo en cremespoeling een toilet en wastafel. Alles ligt voor u klaar. Op de slaapkamer die lekker ruim is staan ook nog een paar stoeltjes en een tafeltje met een paar glazen en water, als u s nachts even wat wil drinken. Het bed is zeer comfortabel met heerlijke matrassen, lekker breed. Wat is er zoal te doen overdag vooral als u een paar dagen blijft? We zitten op de Veluwe dus u hoeft maar vijf minuten te lopen en de bossen zijn alom vertegenwoordigt. De heide en het strand liggen ook niet ver uit de buurt. Het dorp is met de auto vijf minuten rijden dat voorzien is van diverse winkels en restaurants. Het zwembad van Putten is ook niet ver weg en is ook nog voorzien van een sauna en een wirl pool, restaurant, kinderbaden enz. Binnen is roken niet toegestaan maar buiten kunt u dat wel, er is daar een asbak voor neergezet ook zijn er geen huisdieren toegestaan. Prettig verblijf toegewenst en veel ontspannende momenten zodat u lekker uit kunt rusten, B&B Maase te Putten is geschikt voor maximaal n personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 59,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Putten kann n Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 59,00 übernachten.

 english This accommodation in Putten can accommodate up to n guests, rate for a stay starts at € 59,00 (about $64.02 US Dollar or £49.69 British Pound Sterling based on today's 25.07.2024 exchange rate).

 español B&B Maase en Putten es apto para un maximo de n personas, este alojamiento se alquila a partir de € 59,00.

laatste wijziging 11-11-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Maase
3881PA Putten
Sprielderweg 10
+31341361244
B&B Putten

B&B Maase - Putten Gelderland gemeente Putten

Alle accommodaties in Putten

Dit overnachtingsadres in de plaats Putten ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Maase juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!