« Putten - bed and breakfast bij B&B Bosgasten, overnachten voor EUR 50,00.

B&B Bosgasten - Putten

Overnachten in Putten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Aan de Zuiderveldweg 12 is sinds kort B and B Bosgasten geopend. Op een prachtige locatie in Putten zijn twee kamers gerealiseerd voor mensen die van een rustige omgeving willen genieten. Beide kamers hebben een slaapgedeelte met een 2-persoonsbed en een apart zitgedeelte. Bed & Breakfast, gelegen in de prachtige bossen van Putten aan de rand van de Veluwe. Dit zitgedeelte bestaat uit een eettafel en twee aparte fauteuils. Er is een verwarmde douche / toiletruimte met wastafel. Door de centrale ligging zal het voor fietsers en wandelaars een unieke ervaring zijn om vanuit hier Putten en omgeving te leren kennen. De gastvrouw en gastheer Annette en Arian Heinen heten iedereen van harte welkom, B&B Bosgasten te Putten is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kinderen vanaf 2 tot 12 jaar € 25,00 per nacht inclusief ontbijt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Putten kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Putten can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $54.15 US Dollar or £42.81 British Pound Sterling based on today's 28.02.2024 exchange rate).

 español B&B Bosgasten en Putten es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 10-01-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Bosgasten
3881LJ Putten
Zuiderveldweg 12
+31640542128 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Putten

B&B Bosgasten - Putten Gelderland gemeente Putten

Alle accommodaties in Putten

Dit overnachtingsadres in de plaats Putten ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Bosgasten juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!