« Puiflijk - bed and breakfast bij De Knechtenkamer, overnachten voor EUR 65,00.

De Knechtenkamer - Puiflijk

Overnachten in Puiflijk.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een warm welkom op boerderij Laag Vliervoet,onze authentieke boerderij uit 1920 in het land van Maas en Waal. Sinds 2010 bevindt zich in het achterhuis van onze boerderij een B&B die plaats biedt aan 4 personen. U kunt kiezen uit De Knechtenkamer of uit De Hofstee. Beide kamers lenen zich uitstekend voor een verblijf van meerdere dagen. Incheck tijden in overleg Arrangementen met De Tuinen van Appeltern www.deknechtenkamer.nl, De Knechtenkamer te Puiflijk is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Korting bij 2 of meer nachten. Fietsen bij ons te huur. Wandel en fietsroute's aanwezig Arrangementen met De Tuinen van Appeltern.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Puiflijk kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Puiflijk can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $69.50 US Dollar or £54.93 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español De Knechtenkamer en Puiflijk es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 14-09-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Knechtenkamer
6655KG Puiflijk
Veldstraat 1
+31487516838
+31625531244 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Puiflijk

De Knechtenkamer - Puiflijk Gelderland gemeente Druten

Alle accommodaties in Puiflijk

De omgeving: Het land van Maas en Waal. Bezienswaardigheden: De middeleeuwse toren zonder kerk.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• Positieve ervaringen in 1 woord excellent! Prachtige B&B. Voor mensen die van brocante houden een aanrader. De brocante is tot in de kleinste details doorgevoerd. Mijn complimenten. Ook de gastvrijheid en de verzorging is echt tot in de perfectie. Zeker een aanrader. Leuke brocante winkeltjes en leuke fruitkwekerijen in de omgeving. Wij gaan zeker terug -
• Positieve ervaringen Heel erg leuke BB. Schitterende oude boerderij waar ze een deel vrij hebben gemaakt voor BB. Ruime mooi ingerichte benedenruimte, boven een erg nostalgische slaapkamer met badkamer. Alles zeer netjes en comfortabel. Met oog voor detail ingericht. Ontvangst door BB-eigenaars bijzonder gastvrij en vriendelijk. Wij hadden de primeur aan te mogen schuiven voor een overheerlijk driegangen diner bereid door de vrouw des huizes Paulien, die overduidelijk een prima kokkin schijnt te zijn. Ook het ontbijt was geweldig. Alles was vers of zelfgemaakt, tot aan de zelfgemaakte jammetjes toe. Als we een 11 hadden kunnen geven, dan had de Knechtenkamer dit ruim van ons verdiend. Zeer zeer de moeite waard om te bezoeken. Verbeterpunt(en) Helemaal geen, en wij zijn toch echt wel kritische bezoekers.
• Positieve ervaringen We zochten een brocante B&B en alsof de knechtenkamer daar voor gemaakt was zeg Heel nostalgisch en knus ingericht. We vonden de prijs erg laag voor wat we kregen aan privacy, netheid,schoon, een goed bed, heerlijk ontbijt en een gezellig onderkomen en tuin! De gastvrouw is vriendelijk, sociaal en bescheiden.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Knechtenkamer juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!