« Pieterburen - bed and breakfast bij Pieteresk, overnachten voor EUR .

Pieteresk - Pieterburen

Overnachten in Pieterburen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Pieteresk is een vakantiewoning aan de Hoofdstraat van Pieterburen. Een vrijstaande woning, grenzend aan de landerijen van Noord Groningen. Het huis is geschikt voor max 7 personen en is van alle gemakken voorzien. Overnacht midden in Pieterburen en geniet van de rust en ruimte die Noord Groningen u te bieden heeft. Ons vakantiehuis staat op een steenworp afstand van de start van het Pieterpad, de zeehondencr che en het centrum van Pieterburen. Met het wad, Schiermonnikoog, diverse gezellige dorpjes, groene vergezichten n de stad Groningen in de buurt, is Vakantiehuis Pieteresk de ideale vakantiebestemming voor zowel de actieve wandelaar als de rustzoeker, Pieteresk te Pieterburen is geschikt voor maximaal 7 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Tarieven vakantiewoning: Laagseizoen september t/m mei: Weekend 300,- euro; Midweek 350,- euro; Week 600,- euro. Hoogseizoen juni t/m augustus: Weekend 400,- euro; Midweek 450,- euro; Week 800,- euro.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Pieterburen kann 7 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Pieterburen can accommodate up to 7 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Pieteresk en Pieterburen es apto para un maximo de 7 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 09-12-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Pieteresk
9968AC Pieterburen
Hoofdstraat 133
+31645171005 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Pieterburen

Pieteresk - Pieterburen Groningen gemeente De Marne

Alle accommodaties in Pieterburen

Om de hoek: De zeehonden creche van Pieterburen (Hoofdstraat 94a, 9968AG Pieterburen), de molen De Vier Winden op de hoek Oosterweg-Hoofdstraat (Hoofdstraat 152, 9968 AH Pieterburen). Verdere toeristische informatie over de omgeving is verkrijgbaar bij de locale VVV-Kantoren of bij de locale VVV-Servicepunten.

Door de afstand van 400 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Pieterburen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Pieteresk juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!