« Philippine - bed and breakfast bij B&B Waterdijk, overnachten voor EUR 60,00.

B&B Waterdijk - Philippine

Overnachten in Philippine.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De B&B is gevestigd in een vrijstaand buitenhuis in onze tuin, die grenst aan de wijk Waterdijkbos in Philippine. Het gastenverblijf ligt midden in het groen met uitzicht op een grote tuin. Bij de B&B kan gebruik gemaakt worden van een groot overdekt terras met gelegenheid tot het zetten van koffie en thee. De B&B beschikt over 1 kamer, geschikt voor maximaal 2 personen, is sfeervol ingericht, voorzien van boxspring bedden met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de kamer zijn Wifi internet, radio, TV en een DVD/CD speler aanwezig, B&B Waterdijk te Philippine is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De prijs per overnachting bedraagt 80 Euro/n voor 2 personen en 60 Euro/n voor 1 persoon.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Philippine kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Philippine can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $64.58 US Dollar or £51.43 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español B&B Waterdijk en Philippine es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 24-07-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Waterdijk
4553CX Philippine
Meijland 11
+31115690752
+31645125558 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Philippine

B&B Waterdijk - Philippine Zeeland gemeente Terneuzen

Alle accommodaties in Philippine

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

Een fantastische B&B! Heel mooie kamer! Propere badkamer! Een warm onthaal! Prachtig uitzicht op de vijver! Een heerlijk ontbijt! Een echte aanrader! Groetjes Stef & Claudia.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Waterdijk juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!