Overnachten in Overdinkel

3 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor Belgiƫ en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

B&B Da Capo te Doorn: Gehele jaar geopend. meer

Het Hof van Eden te Wijk Aan Zee: 3 nette tweepersoonskamers. meer

Overnachtingsadressen in Overdinkel in de gemeente Losser - provincie Overijssel

  accommodatie B&B Alie Kruse Kolk Art & Design te Overdinkel laatste wijziing 05-06-2016    B&B Alie Kruse Kolk Art & Design 
7586BJ Overdinkel
Welpeloweg 31
+31622210673
+31653979634 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Overdinkel

Aan de rand van het dorp Overdinkel omsloten door het schitterende natuurgebied van de Ruhenbergerbeek en de Dinkel is de ruime B & B met een eigen ingang op de begane grond. U heeft de beschikking over een ruime zit-slaapkamer, comfortabele stoelen, koffie, thee, en een eigen douche en toiletruimte, een zitje in de mooi onderhouden tuin, overdekte fietsen stalling , t.v., wifi. Een schitterend uitgangspunt voor het maken van fiets en wandelroutes. In de directe omgeving zijn golfbanen en de stefen en dorpen, Losser, Enschede, Oldenzaal, De Lutte, Bad Bentheim. B&B Alie Kruse Kolk Art & Design is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 35,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

 Erve Naatsboer 
7586RV Overdinkel
Goormatenweg 45
+31651182262 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Overdinkel

Landelijk gelegen woonboerderij bij de Duitse grens. Erve Naatsboer is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 75,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

  accommodatie Punte Bed and Breakfast te Overdinkel laatste wijziing 13-07-2009    Punte Bed and Breakfast 
7586RC Overdinkel
Invalsweg 12
+31535361410
+31610795009 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Overdinkel

Gelegen in Noord-Oost Twente, lekker fietsen en wandelen in de vrije natuur. Het appartement heeft airconditioning en heeft plaats voor 2 tot 4 personen. Ontbijt met streekproducten. Punte Bed and Breakfast is geschikt voor max. 4 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 55,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Overdinkel, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

De Lutte (ca. 9 km naar De Lutte)
Denekamp (ca. 19 km naar Denekamp)
Enschede (ca. 15 km naar Enschede)
Losser (ca. 5 km naar Losser)
Oldenzaal (ca. 18 km naar Oldenzaal)

Fietsroutes in de omgeving van Overdinkel binnen een straal van 10 km:

  1. Eschmarke Route
  2. Hulsbeek Route
  3. Luttermarke Route
  4. Gildehaus Dinkel Route
  5. Bergvennen Route

Bed and Breakfast Overdinkel, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Overdinkel of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.