« Oudewater - bed and breakfast bij B&B en natuurcamping De Boerderij, overnachten voor EUR 25,00.

B&B en natuurcamping De Boerderij - Oudewater

Overnachten in Oudewater.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B The Farm. Ruime kampeerplekken met goede sanitair en een plekje kunnen uitkiezen naar behoefte van de klant. Ouderen of gezinnen met oudere kinderen kunnen genieten van uitzicht over de polder. Gezinnen met jonge kinderen kunnen genieten van een omheinde boomgaard met speelgoedmogelijkheden binnen bereik. Traptrekkers, skelters en speelplaats en trampolines zorgen voor veel vermaak. Speeldoen mag ook bij tent caravan meegenomen worden. Er zijn picknicktafels, koelkasten beschikbaar om iedereen van de gemakken te voorzien. Geen douchemunten, gratis wifi en gratis vuurkorfhout dragen mede bij aan een mooi verblijf. Het boerenbedrijf is geheel in functie en ook zeker mooi om een geboorte van een kalfje mee te maken. Kalveren mogen geborsteld worden en evt meegeholpen worden met het voederen van de dieren of koeien uit de weide halen. Eigen dieren mag u ook meebrengen. Honden dienen wel aangelijnd te blijven. Dit ook voor de rust van onze eenden en konijnen op het terrein. Er kan een boer in diploma behaald worden en ketelpakken overalls zijn te huur. Verder zijn er ook kanos te huur om te kunnen genieten van het mooi watertje De lange Linschoten. De camping ligt in het groene hart tussen Linschoten en Oudewater en behoort tot de gemeente Oudewater. Oudewater is bekend om de heksewaag en touwmuseum en heeft mooie terrasjes om na te genieten na een mooie fietstocht. Fietstochten zijn mogelijk naar ouderwetse steden zoals Schoonhoven Zilverstad en Reeuwijkse Plassen zijn zeker een bezoekje waard. Wie weet tot ziens met vriendelijke groeten Natuurcamping De Boerderij Hennie Verweij Cromwijk Zuid linschoterzandweg 15, 3425EM Oudewater Tel.nr. 0348 421199, B&B en natuurcamping De Boerderij te Oudewater is geschikt voor maximaal 19 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Gratis wifi en gratis vuurkorf hout.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Oudewater kann 19 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Oudewater can accommodate up to 19 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.91 US Dollar or £21.43 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español B&B en natuurcamping De Boerderij en Oudewater es apto para un maximo de 19 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 20-08-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B en natuurcamping De Boerderij
3425EM Oudewater
Zuid Linschoterzandweg 15
+31348421199
+31651041916 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Oudewater

B&B en natuurcamping De Boerderij - Oudewater Utrecht gemeente Oudewater

Alle accommodaties in Oudewater

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 14.8.2015 - B&B viel zwaar tegen. We zijn zelf doorgewinterde campeerders maar deze b&b was zo smerig dat we voor het eerst onze spullen meteen weer ingeladen hebben. Het gehele verblijf was behoorlijk vuil, de afwas van de vorige huurders lag nog in de was bak en de remsporen zaten nog in het toilet. Voor €15,- extra zijn we naar van der valk vertrokken. Ik had mijn zoontje van 2 een leuke tijd willen geven tussen de koeien maar helaas! B&B is absoluut geen aanrader!!! Mystery Guest.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B en natuurcamping De Boerderij juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!