« Oudeschoot - bed and breakfast bij Bed and Breakfast D Dream, overnachten voor EUR 55,00.

Bed and Breakfast D Dream - Oudeschoot

Overnachten in Oudeschoot.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and Breakfast D-Dream - Wilt u rustig en landelijk overnachten aan de rand van Heerenveen en het bos van Oranjewoud? En toch het plezier en de terrasjes van de stad? Dan nodigen wij u van harte uit om eens in onze nieuw verbouwde schuur/stal/atelier in Oudeschoot te komen overnachten. De B en B is modern ingericht voor 2 personen met een eigen badkamer en een eigen ingang op de begane grond. Ook is er een klein terras en een keuken aanwezig ...Tot Ziens in Oudeschoot!, Bed and Breakfast D Dream te Oudeschoot is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Oudeschoot kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Oudeschoot can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $60.54 US Dollar or £47.60 British Pound Sterling based on today's 29.11.2023 exchange rate).

 español Bed and Breakfast D Dream en Oudeschoot es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 12-12-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast D Dream
8451KA Oudeschoot
Schoterlandseweg 36
+31513842153
+31634140206 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Oudeschoot

Bed and Breakfast D Dream - Oudeschoot Friesland (Fryslân) gemeente Heerenveen

Alle accommodaties in Oudeschoot

Anneburen - Annebuorren

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast D Dream juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!