« Oude Bildtzijl - bed and breakfast bij T laaisterplakky, overnachten voor EUR 35,00.

T laaisterplakky - Oude Bildtzijl

Overnachten in Oude Bildtzijl.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Uit en toch thuis Aan de noordelijke Elfstedenvaarroute is het heerlijk overnachten in t Laaisterplakky. Onze compleet ingerichte appartementen zijn voorzien van eigen douche, wc, keuken en slaapkamers op de bovenverdieping. De appartementen zijn geschikt voor twee tot vier personen. Beide appartementen hebben openslaande deuren naar een beschut terras met veel privacy, dat grenst aan een vijver. De appartementen hebben een eigen toegang via de steeg langs ons woonhuis. Op het terrein van t Laaisterplakky is het mogelijk uw fietsen te stallen. Elektrische fietsen kunnen hier ook worden opgeladen. s Ochtends staat er op verzoek een ontbijt klaar. Dit kunt u op uw kamer nuttigen of gezamenlijk in de woonkeuken bij ons. De keukens in de appartementen, voorzien van koffie en thee, zijn dusdanig ingericht dat u ook uw eigen maaltijden kunt verzorgen. Hierdoor is het zeer aantrekkelijk om een langer verblijf te boeken, T laaisterplakky te Oude Bildtzijl is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

En verblijf voor twee personen, inclusief ontbijt, kost per nacht Euro 70. Voor iedere extra persoon is het tarief 32,50 per nacht. Een verblijf voor een persoon, inclusief ontbijt, kost per nacht Euro 40. Voor kinderen tot 12 jaar is het tarief Euro 17,50 per nacht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Oude Bildtzijl kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Oude Bildtzijl can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $39.76 US Dollar or £31.38 British Pound Sterling based on today's 26.06.2019 exchange rate).

 español T laaisterplakky en Oude Bildtzijl es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 17-06-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

T laaisterplakky
9078WB Oude Bildtzijl
Leysterstreek 15
+31518421474
+31612628992 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Oude Bildtzijl

T laaisterplakky - Oude Bildtzijl Friesland (Fryslân) gemeente Het Bildt

Alle accommodaties in Oude Bildtzijl

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van T laaisterplakky juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!