« Oud Alblas - bed and breakfast bij Het Oude KoetsHuys, overnachten voor EUR 45,00.

Het Oude KoetsHuys - Oud Alblas

Overnachten in Oud Alblas.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het Oude KoetsHuys - Dit plekje is een oase van rust en ruimte. Het gemeubileerde koetshuis is gelegen aan de rivier de Alblas en heeft een oppervlak van ca. 100m2. Het gastenverblijf heeft een open keuken en is natuurlijk van alle gemakken voorzien. Verder is er een grote vide waar de slaapkamer zich bevind en een badkamer met douche en toilet. Het stekkie ligt in het groene hart van de Alblasserwaard te Oud-Alblas, bekend om de Molentochten (als er ijs ligt!) en is op maar een half uur varen van de molens van Kinderdijk. Boottochtjes behoren tot de mogelijkheid, vissen, bbq-en en leuke fietsroutes. Ook de wandelaar komt hier aan zijn trekken, Het Oude KoetsHuys te Oud Alblas is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Oud Alblas kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Oud Alblas can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $48.12 US Dollar or £38.03 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español Het Oude KoetsHuys en Oud Alblas es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 15-08-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Oude KoetsHuys
2969AZ Oud Alblas
De Peperstraat 30
+31184659032
B&B Oud Alblas

Het Oude KoetsHuys - Oud Alblas Zuid Holland gemeente Graafstroom

Alle accommodaties in Oud Alblas

Bezienswaardigheden: Korenmolen De Hoop, een stellingmolen uit 1843, Oosteinde 7, 2969 AS Oud-Alblas.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Oude KoetsHuys juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!