« Orvelte - bed and breakfast bij Gastgeverij Het Sparnakelnest, overnachten voor EUR 32,50.

Gastgeverij Het Sparnakelnest - Orvelte

Overnachten in Orvelte.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Cultureel overnachten, elke maand bijzondere arrangementen. De kamers zijn allemaal voorzien van wastafel, eigen douche en toilet, verwarming, zitje en bergruimte. De tweepersoonsbedden zijn ook als twee eenpersoonsbedden op te maken. De kamer op de begane grond is aangepast voor rolstoelgebruikers. Bij mooi weer kan gebruik gemaakt worden van de tuin en het terras, Gastgeverij Het Sparnakelnest te Orvelte is geschikt voor maximaal 13 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 32,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Huisdieren gratis in overleg.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Orvelte kann 13 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 32,50 übernachten.

 english This accommodation in Orvelte can accommodate up to 13 guests, rate for a stay starts at € 32,50 (about $34.15 US Dollar or £27.41 British Pound Sterling based on today's 14.04.2024 exchange rate).

 español Gastgeverij Het Sparnakelnest en Orvelte es apto para un maximo de 13 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 32,50.

laatste wijziging 19-11-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Gastgeverij Het Sparnakelnest
9441TD Orvelte
Oranjekanaal Noordzijde 61
+31593322203
B&B Orvelte

Gastgeverij Het Sparnakelnest - Orvelte Drenthe gemeente Midden-Drenthe

Alle accommodaties in Orvelte

Wandelroutes in deze streek: De Knapzakroute K4, met een lengte van 17 km.

Dit overnachtingsadres in de plaats Orvelte ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Gastgeverij Het Sparnakelnest juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!