« Orvelte - bed and breakfast bij B&B op 1, overnachten voor EUR 50,00.

B&B op 1 - Orvelte

Overnachten in Orvelte.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De B & B op 1 ligt in het idyllische dorp Orvelte, een dorp met prachtige oude rietgedekte Saksische boerderijen, waar de straten nog beklinkerd zijn en de kom autoluw is. Overdag is het er gezellig druk vanwege alle bezienswaardigheden. Tegen de avond keert de rust terug en bevindt u zich weer als in grootmoeders tijd. U kunt dan bij ons voor een aangename prijs gaan genieten van de rust, de ruimte en privacy in 1 van de 2 luxueuze kamers die gerealiseerd zijn in het voormalige stookhok. Deze beide kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet en hemeldouche en zijn voorzien van exclusieve boxspringbedden. Tevens zijn de beide kamers uitgerust met een flatscreen-tv, fohn, waterkoker, koffiezetapparaat, minibar en heeft u de beschikking over gratis wifi. Uw auto kunt u gratis parkeren bij de B & B en voor fietsen en motoren is er een overdekte en beveiligde stalling aanwezig, B&B op 1 te Orvelte is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijzen: 1 kamer 1 persoon € 50,00 p.n 1 kamer 2 personen € 67,50 p.n Bij meerdere nachten € 2,50 korting per nacht per kamer. Kinderen tot 6 jaar gratis. Vanaf 6 jaar tot 12 jaar toeslag van € 7,50 voor extra bed. 12 jaar en ouder extra bed toeslag van € 17,50 Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting (€ 1,20 p.p.p.n.). Verhuur E-Bike: € 10,00 per E Bike per dag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Orvelte kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Orvelte can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $53.31 US Dollar or £43.10 British Pound Sterling based on today's 21.04.2024 exchange rate).

 español B&B op 1 en Orvelte es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 01-03-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B op 1
9441PG Orvelte
Brugstraat 1
+31593566829
+31613003220 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Orvelte

B&B op 1 - Orvelte Drenthe gemeente Midden-Drenthe

Alle accommodaties in Orvelte

Wandelroutes in deze streek: De Knapzakroute K4, met een lengte van 17 km.

Dit overnachtingsadres in de plaats Orvelte ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 2 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Orvelte ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B op 1 juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!